ACTIVITATS

Volem donar resposta a les problemàtiques individuals i socials que s’enfronta la gent gran a la nostra ciutat. Oferim diferents serveis i activitats pel seu benefici.

Què fem?

Xera ofereix diferentes activitats per a la Gent Gran

Tornem

Projecte destinat a persones de més de 65 anys en situació de soledat no volguda amb l’objectiu de mantenir un envelliment actiu. Es desenvolupa un programa d’activitats amb tallers (informàtica amb ordinadors i amb mòbil, club de lectura…entre d’altres) i un Espai Social.

Més informació

CONTACTE

gentgran@ongxera.com (Franco Casanga)

Fins Ara

Programa d’acompanyament a persones grans en situació de vulnerabilitat i aïllament social. És un projecte d’intervenció social amb una dimensió assistencial que consisteix en l’ajuda tècnica per a l’ascens i descens. D’altra bandat té una dimensió vinculant, que busca relacionar a les persones majors amb la comunitat, i fer vincles intergeneracional entre les persones majors, el seu entorn i els seus acompanyants.

Més informació

CONTACTE

gentgran@ongxera.com (Franco Casanga)

Teniu algún dubte?

Preguntes freqüents que ens feu de les activitats

Com m'inscric a les activitats?

Pots fer-ho presencialment de dilluns a divendres, de 9h a 14h, al local de la Fundació Jordi Sierra i Fabra del C/Carreras i Candi, 80 (més conegut com a la Plaça de l’Olivereta del barri de Sants-Badal).
O també pots trucar-nos al telèfon 637201039.
O escriure’ns al correu: gentgran@ongxera.com.

Les activitats són gratuïtes?

Les activitats dels tallers són gratuïtes. Per a accedir-hi, només s’ha de pagar una quota anual de 12 euros per l’Associació.

Puc apuntar-me als tallers que més desitgi?

Sí, però es recomana seguir un itinerari pactat amb la coordinació del projecte per tal de traçar un pla adaptat al perfil de cadascuna de les persones participants.