ACTIVITATS

GENT GRAN

Volem donar resposta a les problemàtiques individuals i socials que s’enfronta la gent gran a la nostra ciutat. Oferim diferents serveis i activitats pel seu benefici.

Què fem?

Xera ofereix diferentes activitats per a la Gent Gran

Tornem

Projecte que té l’objectiu de combatre la soledat no volguda en les persones grans de 65 anys i més a través d’un pla d’activitats d’envelliment actiu i saludable. Oferim diversos tallers setmanals (mòbil, teatre, estimulació de la memòria, entre altres) que busquen cobrir necessitats de benestar emocional i comunitari.

Més informació

  • Taller de Móbil: En aquest taller setmanal s’ofereixen coneixements pràctics de les aplicacions del mòbil i de les seves principals funcions i s’ensenya a realitzar tasques quotidianes que faciliten el dia a dia de les persones usuàries.
  • Taller d’Ordinadors: En aquest taller setmanal s’ofereixen eines practiques per aprendre a utilitzar l’ordinador, conèixer els principals programes informàtics i cobrir necessitats bàsiques que facilitin el dia a dia dels usuari/es.
  • Club de Lectura: Taller mensual que promou la lectura i busca millorar la comprensió lectora, reflexionar sobre les idees que es generen i crear nous vincles entre els membres del club.
  • Teatre: Aquest taller setmanal proposa a través de tècniques de les arts escèniques, millorar el benestar emocional i psicològic, fomentar la creativitat grupal i promoure una comunicació empàtica.

  • Estimulació Cognitiva: Taller setmanal per a la gent gran que proposa un pla d’activitats adreçades a mantenir i reforçar el bon funcionament cognitiu de la memoria, incrementar la capacitat d’atenció i millorar l’autoestima.

  • Atenció Psicoterapèutica: Espai terapèutic setmanal de sessions individuals amb l’objectiu d’abordar casos de malestar emocional i situacions conflictives, processos de dol i/o ansietats. Aquest espai té l’objectiu de complementar la resta d’activitats i promoure els bons hàbits en salut mental.

CONTACTE

gentgran@ongxera.com (Franco Casanga)

Teniu algún dubte?

Preguntes freqüents que ens feu de les activitats

Com m'inscric a les activitats?

Pots fer-ho presencialment de dilluns a divendres, de 9h a 14h, al local de la Fundació Jordi Sierra i Fabra del C/Carreras i Candi, 80 (més conegut com a la Plaça de l’Olivereta del barri de Sants-Badal).
O també pots trucar-nos al telèfon 637201039.
O escriure’ns al correu: gentgran@ongxera.com.

Les activitats són gratuïtes?

Les activitats dels tallers són gratuïtes. Per a accedir-hi, només s’ha de pagar una quota anual de 12 euros per l’Associació.

Puc apuntar-me als tallers que més desitgi?

Sí, però es recomana seguir un itinerari pactat amb la coordinació del projecte per tal de traçar un pla adaptat al perfil de cadascuna de les persones participants.