ASSOCIACIÓ

EQUIP

Xera el forma una gran diversitat de persones formada per professionals i voluntaris, actualment som més de 50! Cada una aporta el seu granet de sorra en l’àmbit el qual està especialitzat, anem en direcció a una transformació social.

Qui compon XERA?

Xera es compon per diversos grups i àrees de treball

Xera és una associació educativa que funciona de forma assembleària, què és el màxim òrgan de govern, composat per 7 socis i sòcies de 3 diferents nacionalitats i una mitjana d’edat de 34 anys.

Aquest són alguns dels integrants de l’associació

Ens expliquen una mica la seva experiència per Xera

Raquel, responsable del centre obert

“Des de petita m’ha agradat involucrar-me en el món social, sabia que el meu futur aniria relacionat. A Xera sento que puc posar el meu gra de sorra de cara a fer un món millor i una societat més justa. El més gratificant és poder veure l’impacte de la teva feina, treballant a Xera veig com dia a dia anem ajudant i millorant la qualitat de vida de moltes famílies, és una feina que t’omple el cor.”

Alberto, voluntari

Xera per mi és com una família amb un projecte de futur, on puc aportar el meu gra de sorra i ajudar. És molt gratificant saber que amb petites participacions es pot marcar la diferència, i saber que molta gent agraeix aquest servei que donen totes les persones de Xera.”

Laura, voluntària

Fer el voluntariat a Xera és una experiència increïble. Saber que amb les meves capacitats puc aportar una mica a dignificar la vida dels altres, que són tan iguals i tan diferents de mi, és reconèixer que la diversitat en la societat és tan necessària com enriquidora.
Gràcies per l’oportunitat.