ASSOCIACIÓ

EQUIP

Xera el forma una gran diversitat de persones formada per professionals i voluntaris, actualment som més de 50! Cada una aporta el seu granet de sorra en l’àmbit el qual està especialitzat, anem en direcció a una transformació social.

Qui compon XERA?

Xera es compon per diversos grups i àrees de treball

Xera és una associació educativa que funciona de forma assembleària, què és el màxim òrgan de govern, composat per 7 socis i sòcies de 3 diferents nacionalitats i una mitjana d’edat de 34 anys.

Aquest són alguns dels integrants de l’associació

Ens expliquen una mica la seva experiència per Xera

Alberto, voluntari

Xera per mi és com una família amb un projecte de futur, on puc aportar el meu gra de sorra i ajudar. És molt gratificant saber que amb petites participacions es pot marcar la diferència, i saber que molta gent agraeix aquest servei que donen totes les persones de Xera.”

Rexhina, educadora

Actualment, formo part de l’equip de professionals d’acció social amb ganes d’afrontar aquesta oportunitat. El meu recorregut per xera es podria dir que és quasi complet, l’experiència està sent molt bona, bonica i enriquidora. L’avantatge de ser una associació és que ofereix diversos serveis per diferents col·lectius que pots anar tastant i ampliant els teus coneixements.

Oliver, coordinador d'Acció Social

A Xera he treballat a activitats de Diversitat Funcional i d’Acció Social. M’agrada treballar en projectes que donen respostes a necessitats diverses i fer-ho en xarxa amb altres entitats. A Xera trobo un bon lloc on desenvolupar-me al costat d’un gran equip de professionals, famílies i participants.