Voluntariado

XERA ofereix dos tipus de voluntariat, un fa part del Pla de Projectes que busca integrar persones voluntàries amb l’àmbit local en els serveis de la Associació , a efectes pràctics és la benvinguda a qualsevol persona que estigui motivada per col·laborar amb els fins de l’entitat, desenvolupant algunes funcions determinades dins de la mateixa.

A més, amb els beneficis del seguiment i la coordinació dins las tasques que ens plantegem amb cada voluntari, creiem que son indispensables per una bona participació  que permeti dóna’ls-hi els espais de col·laboració, on poden estar sempre informats i valorats.

És important conèixer que dins el Pla de Projectes tenim un pla de contingència per cobrir les despeses indirectes dels voluntaris, desplaçaments i cobertura de l’asseguradora de l’Associació.

Durant els últims dos anys, hem treballat fins amb 5 entitats que ens han ofert el recolzament, la infraestructura i el caliu humà per poder treballar colze a colze en projectes d’índole social, especialment col·lectius exclosos.

Si vols participar en la nostra propera sortida, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Aquí.

Escríbenos mediante el siguiente formulario o llámanos al 930 25 90 422 y te contaremos cómo hacerlo.

andreamartinez@ongxera.com
Teléfono

930 25 94 22

Dirección

RAMBLA BADAL 121
CP 08028 Barcelona